Tan Sri Mohd Bakke kongsi pengalaman korporat dengan warga UPM Bintulu - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
BINTULU, 10 Okt - Pro Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) yang juga Presiden dan Ketua Eksekutif Kumpulan Sime Darby Berhad, Tan Sri Mohd Bakke Saleh berkongsi pengalaman dan pengetahuan korporat kepada pelajar dan staf UPM Kampus Bintulu di sini hari ini.