UPM Holdings sumbang RM50,000 kepada Tabung Pendidikan Pelajar Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR, 7 Okt - Universiti Putra Malaysia (UPM) memberi sumbangan RM50,000 kepada Tabung Pendidikan Pelajar Malaysia bagi membantu pelajar Malaysia di Mesir yang mengalami masalah kewangan.