Universiti dan Swasta Perlu Kerjasama Capai Dasar Jaminan Makanan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 22 November - Pihak universiti dan swasta yang terbabit dalam industri makanan perlu bekerjasama dengan agensi kerajaan bagi memastikan dasar jaminan makanan akan tercapai.