Pelajar UPM anjur Program Mobiliti Tour of Knowledge D’Aussie 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
Kelab Mahasiswa Matematik dengan kerjasama Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Bahagian Antarabangsa Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan program tahunan mereka - program mobiliti ke luar negara - selama 10 hari di Sydney, Australia dari 29 Ogos hingga 7 September 2016.