Pelajar UPM, Angeli menang kali kedua Berend Houwen Travel Award - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 30 Sept - Pelajar Sarjana Sains (Haematologi), Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Angeli a/p Ambayya @ Ampiah mencipta sejarah tersendiri apabila memenangi anugerah Berend Houwen Travel Award untuk dua tahun berturut-turut.