Majlis bersama alumni sempena 30 tahun Jabatan Kejuruteraan Awam - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG - Tahun 2015 menandakan genapnya 30 tahun penubuhan Jabatan Kejuruteraan Awam, Universiti Putra Malaysia (UPM). Bersempena dengan itu jabatan berkenaan dengan sokongan Fakulti Kejuruteraan dan UPM mengadakan majlis makan malam bersama alumni Jabatan Kejuruteraan Awam menyambut ulang tahun itu.