Pelajar fakulti kejuruteraan rangkul anugerah 'Best Architectural Design' - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG - Lima pelajar tahun akhir Bacelor Kejuruteraan (Awam), Jabatan Kejuruteraan Awam, Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi anugerah khas 'Best Architectural Design' pada pertandingan ‘Structural Earthquake Stability 3.0’ di Universiti Tunku Abdul Rahman (UTAR) Kampus Sungai Long, 18 Februari lalu