UPM beri insentif kepada atlet UPM olimpik rio 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG - Universiti Putra Malaysia (UPM) memberi insentif kepada tiga atlet UPM yang bertanding di temasya Sukan Olimpik Rio 2016 di Rio de Janeiro, Brazil baru-baru ini.