Pelajar UPM Ivan Yuen sumbang perak skuasy Universiti Dunia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 8 Sept - Pelajar Fakulti Ekonomi dan Pengurusan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Ivan Yuen Wee Wern berjaya mendapat pingat perak dalam aksi final Kejohanan Skuasy Universiti Dunia di Pusat Skuasy Nasional, Bukit Jalil hari ini.