Kereta pelajar UPM terpilih wakil tunggal Malaysia ke student formula Japan 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 7 Sept – Seramai enam pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) terpilih mewakili Malaysia ke pertandingan lumba kereta Student Formula Japan 2016 untuk bersaing dengan 93 kereta lain dari seluruh dunia dari 3-12 September 2016 di Shizuoka Prefecture, Jepun.