Kolej Kedua UPM sahut cabaran adakan Program Mobiliti ke Perth, Australia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
PERTH, 29 Ogos - Majlis Tertinggi Mahasiswa Kolej Kedua sesi 2015/2016 dengan kerjasama Pihak Pengurusan Kolej Kedua, Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menyahut cabaran untuk mengadakan program mobiliti ke luar negara selama dua minggu di Perth, Western Australia, baru-baru ini.