Seramai 1,035 pelatih Kor SUKSIS UA terima watikah pelantikan inspektor - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 21 Ogos – Seramai 1,035 pelatih Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi (SUKSIS) universiti awam (UA) menempa detik bersejarah apabila menerima sijil watikah pelantikan inspektor Kor SUKSIS pada istiadat penuh gemilang di Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini.