UPM- Universiti Chulalongkorn meterai perjanjian pertukaran kakitangan akademik - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 17 Ogos – Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani memorandum perjanjian (MoA) bersama Universiti Chulalongkorn, Thailand bagi tujuan menggalakkan pertukaran kakitangan akademik dan pelajar untuk memantapkan lagi penyelidikan berkaitan bidang Bioteknologi.