UPM- Queensland Perkukuh Penyelidikan Sains - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 24 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalin kerjasama dengan University of Queensland (UQ), Australia untuk mengukuhkan lagi bidang penyelidikan biosains dan bioteknologi.