Tabung Amanah Persatuan Hindu UPM Turut Dijaya Pelajar Melayu Dan Cina - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 19 Mac – Malam Kebudayaan dan Kesenian Putra 2010 untuk mengutip dana Tabung Amanah Persatuan Hindu Universiti Putra Malaysia (UPM) turut dijayakan oleh persembahan pelajar Melayu dan Cina. Program yang mempersembahkan budaya dan tradisi masyarakat India turut dihadiri oleh pelajar pelbagai kaum, sejajar dengan tema ‘pelajar berbilang kaum dan 1Malaysia’.