Putra Science Park Tingkat Reputasi UPM Sebagai ‘RU’ – Dato’ Seri Khaled - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 29 Mac – Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) menyifatkan penubuhan Putra Science Park sebagai usaha serius Universiti Putra Malaysia (UPM) meningkatkan reputasinya sebagai Universiti Penyelidikan (RU), kata Menteri Pengajian Tinggi Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin di sini.