UPM-JPNIN jalin kerjasama hasilkan modul silang budaya - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SHAH ALAM, 5 Ogos – Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP) serta Pejabat Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni), Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalin kerjasama dengan Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (JPNIN) menghasilkan Modul Silang Budaya bagi menyuburkan lagi semangat perpaduan, integrasi nasional dan patriotisme di kalangan rakyat pelbagai kaum, khususnya generasi muda.