Program inkubasi usahawantani UPM latih 236 peserta, 53 syarikat ditubuh - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)

(untitled)
SERDANG, 8 Ogos – Program Inkubasi Usahawantani yang dilaksanakan oleh Universiti Putra Malaysia (UPM) sejak 2012, sehingga kini sudah melatih 236 peserta manakala 53 syarikat yang beroperasi di seluruh negara berjaya ditubuhkan oleh peserta.