Putra garden café k-shoppe MyAgrosis UPM mula operasi Mac lalu - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)

(untitled)
SERDANG, 8 Ogos – Putra Garden Café K-Shoppe MyAgrosis UPM mula beroperasi 1 Mac lalu dengan dikendalikan tiga peserta program Inkubasi Usahawantani, Fakulti Pertanian,Universiti Putra Malaysia (UPM).