UPM dan Bioversity International meterai MoU bidang penyelidikan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 20 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Bioversity International menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) yang merangka peluang kerjasama bagi mempertingkatkan prestasi UPM dalam bidang penyelidikan terutamanya pertanian, perhutanan, dan bioteknologi di arena antarabangsa.