Pusat alumni UPM anjur siri syarahan “Pak Rashid the Che’gu” - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 25 Julai – Pusat Alumni, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Siri Syarahan Yayasan Pak Rashid “Pak Rashid the Che’gu” bagi mengiktirafkan peranan alumni dalam melonjakkan UPM dan mengeratkan hubungan strategik antara alumni dan alma mater.