Pelajar UPM duduki tempat ketiga pertandingan L’Oreal Brandstorm 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
PETALING JAYA – Tiga pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), Muhammad Iqbal, Wong Jo Ann dan Norsyafiqah Othman berjaya menduduki tempat ketiga pertandingan L’Oreal Brandstorm 2016, baru-baru ini.