IPSAS anjur bengkel memperkasa belia dan sayang OKU - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 19 Jun – Institut Pengajian Sains Sosial (IPSAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan bengkel Disability Equality Training bertujuan untuk memperkasa belia dan sayang orang kurang upaya (OKU).