Tiga pelajar UPM wakili negara ke Olimpik Rio 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 21 Julai - Tiga pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) yang merupakan atlet negara dipilih untuk mewakili Malaysia ke Sukan Olimpik Rio, Brazil 2016 dari 5 Ogos sehingga 21 Ogos ini.