Akademi Sukan UPM anjur forum ke arah keseimbangan ideal sukan dan akademik - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 18 Julai – Akademi Sukan, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan forum bertajuk “Ke Arah Keseimbangan Ideal Sukan dan Akademik” untuk memberi pendedahan kepada peserta tentang cabaran serta kaedah untuk mencapai kecemerlangan dalam bidang Sukan dan Akademik.