AIM 2017 perkukuh pengetahuan mengenai perubatan dalaman dan kanser - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
SERDANG, 20 Feb - Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Persidangan ‘Advance In Internal Medicine 2017’ (AIM 2017) untuk memperkukuhkan tahap pengetahuan perubatan dalaman dan penyakit kanser kepada golongan profesional perubatan dan masyarakat mengenai perkhidmatan kesihatan di rantau ini.