Dr Abhimanyu guna analogi untuk orang awam mudah fahami kanser - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 20 Jun - Membentang dan menghuraikan fakta secara padat mengenai kanser dalam tempoh masa tiga minit menggunakan bahasa yang mudah untuk difahami oleh orang awam adalah begitu mencabar, kata Dr Abhimanyu Veerakumarasivam yang memenangi pertandingan berprestij komunikasi sains Famelab Antarabangsa 2016 di Cheltenham, United Kingdom, baru-baru ini.