Muhammad Khairul Adib terima anugerah tokoh siswa UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG – Pelajar Bacelor Sains (Kepujian) Fizik, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM), Muhammad Khairul Adib Muhammad Yusof dipilih sebagai penerima Anugerah Tokoh Siswa UPM sesi 2015/2016