Pensyarah UPM terima fulbright visiting scholar award 2016-2017 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR, 21 Jun - Pensyarah di Jabatan Perlindungan Tumbuhan, Fakulti Pertanian, Prof. Madya Dr. Wong Mui Yun menerima Fulbright Visiting Scholar Award 2016-2017 yang disampaikan oleh Timbalan Ketua Pewakilan, Kedutaan Amerika Syarikat, Edgard D. Kagan, di Pejabat Malaysian-American Commission on Educational Exchange (MACEE).