UPM, pertubuhan projek kasih anjur baju raya project @ putra bakti 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 18 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Pertubuhan Projek Kasih (PPK) menganjurkan Buku Raya Project @ Putra Bakti 2016 bagi menggalakkan semangat kesukarelawan di kalangan pengguna media sosial.