PSAS menangi bronze award di InDeLib - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
PULAU PINANG, 26 Mei – Perpustakaan Sultan Abdul Samad (PSAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) menang “Bronze Award” dalam pertandingan “International Innovation and Design in Library and Information Science Competition” (InDeLib), anjuran Universiti Teknologi MARA, (UiTM) Kedah