FRSB diseru terus komited realisasi hasrat UPM pacu kecemerlangan universiti - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG – Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM) diseru terus komited merealisasi hasrat universiti memacu kecemerlangan universiti reputasi antarabangsa.