Fakulti perubatan veterinar, PAUPM anjur program iftar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 9 Jun – Fakulti Perubatan Veterinar, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Pusat Alumni UPM (PAUPM) menganjurkan program iftar bertemakan ‘Salam Ramadhan Salam Keberkatan’ bagi menghimpunkan alumni serta staf fakulti.