Saintis Malaysia dan UPM menang Famelab International tewaskan 25 negara - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG - Pensyarah dan saintis dari Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Abhimanyu Veerakumarasivam mengalahkan peserta daripada lebih 25 negara untuk memenangi pertandingan berprestij komunikasi sains, Famelab International Final 2016 di Cheltenham, United Kingdom pada Khamis lalu.