UPM terima 3 unit kereta elektronik-COMS dari Toyota Auto Body Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)

(untitled)
SERDANG, 2 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima tiga unit kereta elektronik-COMS dari Toyota Auto Body (M) Sdn. Bhd. (TABM) iaitu kenderaan sistem mengecas yang selamat untuk penggunaan alam sekitar.