Dr. Noor Ain terima IEEE WIE-ILC award - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 7 Jun - Pensyarah kanan Jabatan Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik, Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Noor Ain Kamsani terpilih untuk menghadiri Persidangan Kepemimpinan Antarabangsa Wanita Dalam Bidang Kejuruteraan (WIE-ILC), IEEE ke-3, di San Jose, California, Amerika Syarikat baru-baru ini