Inovasi penyokong rrgonomik lumbar buat penunggang kapcai rasa selesa - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 3 Mei - Ketidakselesaan ketika menunggang motosikal ‘kapcai’ dari Tanjung Malim, Selangor ke Universiti Putra Malaysia (UPM) di Serdang, pada tahun 2010 mencetus ilham buat seorang pensyarah UPM untuk mencipta ‘Penyokong Ergonomik Lumbar bagi Penunggang Motosikal.’