Program ramah mesra pelajar asper (arus perdana) bersama naib canselor UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 1 Jun – Pusat Asasi Sains Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Majlis Ramah Mesra Pelajar Baharu Program Asasi Sains Pertanian (ASper) bersama pengurusan universiti bagi menghimpunkan pelajar baharu untuk bersama mengenali Pengurusan Tertinggi Universiti.