Penyelidik UPM rangkul anugerah bioeconomy innovation of the year - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR, 2 Jun – Tiga penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi satu pingat emas, dua pingat gangsa dan satu Anugerah Khas pertandingan R&D Bioeconomy Innovation Awards.