TEDx Universiti Putra Malaysia platform pelajar UPM suara idea - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 4 Jun – UPM International Student Association (UPMISA) menganjurkan program antarabangsa TEDx Universiti Putra Malaysia sebagai platform kepada pelajar UPM menyuarakan idea serta berkongsi pandangan