Karnival eDU-PARK 1.0 dedah program edu-pelancongan UPM kepada masyarakat - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 28 Mei – Bahagian eDU-PARK, Putra Science Park (PSP), Universiti Putra Malaysia (UPM) buat julung kalinya menganjurkan Karnival eDU-PARK 1.0 dengan beberapa aktiviti menarik untuk golongan dewasa, remaja dan kanak-kanak