UPM anjur forum media sosial – seluas samudera, sesempit denai - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 20 Mei – Bersempena dengan Program Bookscapes 2016, Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar, Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan forum “Seluas Samudera, Sesempit Denai” yang dihadiri pelajar UPM dan masyarakat luar kampus bagi mengupas isu berkaitan media sosial.