Pelajar fakulti kejuruteraan UPM juarai pertandingan AVF - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR - Dua pelajar Bacelor Kejuruteraan (Pertanian dan Biosistem), Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Chong Shen Loong dan Chai Yi Xue menjuarai pertandingan Award Vertical Farming (AVF), baru-baru ini