UPM menang hadiah utama Anugerah Harta Intelek Negara 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR, 2 Ogos - Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi hadiah utama kategori Organisasi (Pengurusan Harta Intelek Terbaik) majlis Anugerah Harta Intelek Negara (AHIN) 2016 hari ini, kemenangan keempat kategori itu oleh UPM sejak AHIN diperkenalkan pada 2006