Homecoming V Raikan Alumni UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 22 Mei – Persatuan Alumni Universiti Putra Malaysia (PAUPM) meraikan lebih 600 alumninya pada acara kemuncak Sambutan Hari Alumni ‘Homecoming V’, Majlis Makan Malam Sirih Pulang ke Gagang di Pusat Kebudayaan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah di sini.