Naib canselor UPM mempengerusikan lembaga pemegang amanah ASAIHL Ke-143 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
TAIPEI, 18 Mei - Naib Canselor UPM, Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris mempengerusikan Mesyuarat Lembaga Pemegang Amanah ASAIHL di National Taiwan University, Taipei