UPM juara skuasy IPT - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
BUKIT JALIL - Pasukan Skuasy Universiti Putra Malaysia (UPM) melakar kejayaan apabila muncul juara Kejohanan Skuasy Berpasukan Institut Pengajian Tinggi (IPT) yang diadakan di Pusat Skuasy Negara, Bukit Jalil baru-baru ini