UPM terima anugerah pemuliharaan alam sekitar PEKA disampaikan sultan Selangor - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)

(untitled)
SERDANG, 27 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima anugerah PEKA Award kategori Eco Tertiary Award yang disampaikan oleh DYMM Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah