UPM anjur sembang ekonomi bersama MIDF - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 26 Mei – Kira-kira 70 pelajar Fakulti Ekonomi dan Pengurusan (UPM), Universiti Putra Malaysia (UPM), dengan kerjasama Institut Kajian Dasar Pertanian dan Makanan (IKDPM) UPM serta Malaysia Industrial Development Finance Berhad (MIDF), menganjurkan program “Sembang Ekonomi Bersama MIDF” untuk mendedahkan pelajar kepada isu ekonomi semasa terus dari kaca mata pakar industri.