PPDN UPM perkasa bidang translasi pengimejan molekul melalui ICTMIPs 16 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG – Selaras dengan visi Universiti Putra Malaysia (UPM) dalam Pelan Strategik 2014 – 2020 untuk “Menjadi Sebuah Universiti Bereputasi Antarabangsa” Pusat Pengimejan Diagnostik Nuklear (PPDN), UPM menganjurkan “International Conference Translational Molecular Imaging and Aerospace Medicine and Physiology Showcase (ICTMIPs16)” yang julung kali diadakan di Malaysia